IMH Transflow serie

IMH_Transflow_7000_3

Wij presenteren met trots de IMH Transflow serie!

Deze gepatenteerde inpakmachine is met name geschikt voor het verpakken van brood –en bakkerij producten en ontwikkeld voor de lagere snelheden. Dat kan betekenen 8.000 per dag maar ook 800 per dag. Door het snel kunnen omstellen van het ene naar het andere formaat, de eenvoudige bediening en verrijdbaarheid is de Transflow serie multifunctioneel inzetbaar. De machine wordt vervaardigd in west europa, is budgetvriendelijk en direct inzetbaar.
De machine kan zowel in verticale, horizontale als ook elke schuine stand worden versteld. U kiest de stand die het best bij het product (afmeting/gewicht), de invoer en bediener past. De machine werkt met een vlakke folie(rol) en via een in breedte en hoogte verstelbare “vormschouder” wordt de zak gevormd. Vervolgens wordt de lengte (onder)seal en dwars seal gemaakt. De lengte van de zak is onbegrensd en eenvoudig instelbaar via moderne touch screen display.
Als gevolg van het mechanische seal systeem kan de machine hermetisch (gas)dichte seals maken. In combinatie met een gastoevoer systeem (optie) kan de machine voor MAP verpakken worden ingezet. Alle gangbare flowpack folies, (BO)PP, (papier)laminaten en gasdichte materialen zijn te verwerken.
De machine is met opties naar uw wens uit te voeren. Zoals bijvoorbeeld etiketteren, coderen, PE-sealsysteem, RVS, bedrukte folie besturing, (MAP)gas toevoer unit, product in –en uitvoer.

Bel of mail ons gerust voor een afspraak of een demonstratie.