Weegsysteem

Hoogwaardig weegsysteem voor de juist hoeveelheid in elke verpakking

Producten moeten natuurlijk niet alleen nauwkeurig afgewogen worden, maar ook zonder verlies van product in de verpakking gedaan worden. Alleen zo bevat elke verpakking exact de juiste hoeveelheid. Met een weegsysteem van Intropack bent u verzekerd van nauwkeurigheid bij zowel het wegen als bij het verpakken, zodat er werkelijk geen korrel verloren gaat.

Een weegsysteem uit speciaal ontwikkelde lijn verpakkingsmachines
Vanzelfsprekend wilt u het beste voor uw bedrijf en dat geldt ook voor een weegsysteem. In het brede assortiment van Intropack vindt u onder andere de Galaxy weegsystemen, een door Intropack zelf ontwikkelde lijn machines die gebaseerd is op de wensen in de markt en van onze klanten. Of het nu gaat om een weegsysteem voor food, granulaten en poeders of zelfs medische producten, bij ons kunt u terecht voor een betrouwbaar en hygiënisch apparaat dat nauwkeurig afweegt en verpakt.

Tot wel 60 wegingen per minuut met een vierkops weegsysteem
Afhankelijk van de grootte van de verpakking en de hoeveelheid producten kunt u kiezen uit diverse weegsystemen, zoals de Galaxy Picco, Galaxy Compact of de Galaxy Giant. Met de Galaxy Advanced bent u ervan verzekerd dat welke vorm het product ook heeft, deze altijd op de tiende gram nauwkeurig gewogen wordt en keurig in de verpakking belandt, of het nou gaat om vlees, beleg of AGF. Met de keuze voor een enkele, dubbele of zelfs vierkops weegsysteem bepaalt u het aantal wegingen die per minuut uitgevoerd worden. Een vierkops weegsysteem kan tot wel 60 wegingen per minuut uitvoeren.

Het optimale weegsysteem voor u
Al meer dan een halve eeuw staan de gedreven en vriendelijke verpakkingsdeskundigen van Intropack klaar voor hun klanten, Zij nemen de tijd om u gedegen en deskundig te adviseren. Uw wensen staan daarbij voorop. Naast een weegsysteem uit het assortiment kunt u ook kiezen voor een gebruikt weegsysteem van Muskopak, onze handelsnaam voor gebruikte verpakkingsmachines. Zo bent u verzekerd van het optimale weegsysteem voor uw bedrijf. Naast een weegsysteem kunt u bij ons ook terecht voor een flowpackmachine, sealmachine of de Polystar sealer. Wij geven graag een demonstratie, zodat u precies kunt zien hoe nauwkeurig een weegsysteem is. Bel gerust of mail gerust voor een demonstratie, een vrijblijvend adviesgesprek of een offerte naar +31 (0)75 – 621 06 60 en info@intropack.com. Wij helpen u graag.

weegsysteem