Weegschaal

Snel en precies wegen met een hoogwaardige industriele weegschaal

Bij het industrieel verwerken van producten is het belangrijk dat exact de juiste hoeveelheid op de meest efficiënte manier wordt afgewogen. Een hoogwaardige weegschaal of weger van Intropack is een duurzame machine die jarenlang snel en accuraat werkt, zonder verspilling van het product, Zo worden bijvoorbeeld verpakkingen feilloos gevuld.

Een geavanceerde weegschaal
Speciaal voor de industrie ontwikkelde Intropack onder de naam Galaxy een eigen lijn wegers. Een Galaxy weegschaal is te verkrijgen in vele uitvoeringen, van de grote Giant weegschaal tot en met de kleine Pico. In de Advanced lijn vindt u wegers die perfect zijn afgestemd op de meest veeleisende weegtaken, zoals het wegen van ongelijkvormige producten zoals vlees en AGF. Elke Galaxy weegschaal wordt in huis geproduceerd, zodat u verzekerd bent van oerdegelijke topkwaliteit. Bijkomend voordeel is dat als er in ons standaard assortiment geen weegschaal zit die aan uw eisen voldoet, onze specialistische vaklui een gemodificeerd exemplaar op maat voor u kunnen vervaardigen.

Een weegschaal met vele opties
Een Galaxy weegschaal kan worden gesynchroniseerd met diverse andere machines door middel van de master-slavebesturing. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een eenkoppig, tweekoppig of vierkoppig weegschaal, waardoor het aantal wegingen per minuut exponentieel toeneemt. Er is een Galaxy weegschaal voor elk gewicht en elke nauwkeurigheid. Het weegproces kan bovendien geheel afgestemd worden op de verdere verwerking of verpakking van het product.

Wij helpen uw graag aan de optimale weegschaal
Ook als uw budget beperkt is of u slechts zo nu en dan een weegschaal of weger nodig heeft, biedt Intropack een oplossing. Onder de naam Muskopak verkopen wij ook gebruikte industriële wegers en u kunt bij ons ook terecht om een weegschaal te huren. Onderhoud, revisie en reparatie kunt u met gerust hart aan onze vakmensen overlaten. Wilt u een demonstratie of heeft u nog vragen over een weegschaal of weger of wil u meer informatie over flowpackmachines, Polystar sealer of vulmachines? Bel of mail gerust naar +31 (0)75 – 621 06 60 en info@intropack.com. Onze vriendelijke medewerkers nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en zoeken samen met u de beste weegschaal of weger voor uw bedrijf uit.

weegschaal