Weegautomaat

Nauwkeurig afwegen en verpakken met een weegautomaat

Automatisch wegen is secuurder en vooral sneller dan met de hand. Met een weegautomaat van Intropack weet u zeker dat u een accurate en duurzame weegautomaat heeft die ervoor zorgt dat de juiste hoeveelheid product in elke verpakking terecht komt. Bij ons kunt u terecht voor deskundig advies bij de aanschaf van een weegautomaat.

Een hoogwaardige weegautomaat
Met al meer dan een halve eeuw ervaring in verpakken en verpakkingsmachines, weten onze deskundige medewerkers precies wat een weegautomaat tot een topmachine maakt. Vandaar dat we een eigen lijn van geavanceerde weegautomaten hebben ontwikkeld onder de naam Galaxy. Deze hoogwaardige machines voldoen aan de eisen van de hedendaagse ondernemer en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen die afgestemd zijn op diverse omstandigheden en producten. Mocht er onverhoopt geen weegautomaat in ons assortiment zitten die volledig voldoet aan uw wensen, dan modificeren of ontwikkelen we een machine die geheel aan al uw specificaties voldoet.

Een weegautomaat voor elk budget
U kunt bij ons niet alleen voor een gloednieuwe weegautomaat terecht. Onder de naam Muskopak verkopen wij ook gebruikte verpakkingsmachines en een volledig gereviseerde gebruikte weegautomaat kunt u dus ook bij ons kopen. Desgewenst verhuren wij u een passende weegautomaat. Zelfs losse onderdelen kunt u bij ons kopen. Onze vaklui helpen u ook graag bij het onderhoud, de revisie en reparatie van uw weegautomaat. Zo bent u, ongeacht uw budget, verzekerd van een weegautomaat die feilloos functioneert.

Demonstratie van de weegautomaat
Voordat u een weegautomaat aanschaft, geven wij u graag een demonstratie van de machine. Zo kunt u zelf zien wat de mogelijkheden van het apparaat zijn. Als specialist in verpakkingsmachines kunt u bij ons niet alleen terecht voor een weegautomaat maar ook voor flowpackmachines, sealmachines, tafelsealersen de Polystar sealer. Of het nu gaat om het verpakken en afwegen van non-food of voedingswaren en medische producten, bij ons vindt u de weegautomaat en verpakkingsmachine die u zoekt. Wilt u graag een vrijblijvende afspraak maken voor advies of een demonstratie? Bel of mail dan naar +31 (0)75 – 621 06 60 en info@intropack.com. Onze vriendelijke medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.

weegautomaat