Verhuur van verpakkingsmachines

Het beste adres voor verhuur van verpakkingsmachines

Heeft u tijdelijk een verpakkingsmachine nodig of wilt u een bepaald verpakkingsproces uitproberen? Bij de specialist Intropack kunt u terecht voor de verhuur van verpakkingsmachines. Wij geven bij de verhuur van verpakkingsmachines dezelfde uitgebreide dienstverlening als bij de aankoop van nieuwe of gebruikte verpakkingsmachines. Zo krijgt u altijd deskundig en persoonlijk advies en een machine op maat.

Verhuur van verpakkingsmachines op maat
Bij Intropack vindt u een ruime keuze aan machines, ook als het gaat om de verhuur van verpakkingsmachines. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld hoogwaardige en duurzame flowpackmachines, vorm-, vul- en sluitmachines, weegsystemen, sealermachines en tafelsealers. In onze werkplaats kunnen wij de door u gekozen machine modificeren, zodat deze tot in de puntjes aan al uw verpakkingswensen voldoet. Het op die manier vervaardigen van speciaal-machines is zelfs onze specialiteit. Kortom: u krijgt een verpakkingsmachine op maat niet alleen bij aankoop van een gloednieuwe machine, maar ook bij de verhuur van verpakkingsmachines.

De kwaliteit van de verhuur van verpakkingsmachines
Al de verpakkingsmachines in ons assortiment zijn van hoogwaardige kwaliteit en bovendien oerdegelijk en duurzaam. Dat geldt natuurlijk ook bij de verhuur van verpakkingsmachines. Bovendien zijn de verpakkingsmachines buitengewoon makkelijk te bedienen, reinigen en het weinige onderhoud is zelf eenvoudig uit te voeren. Of het nu gaat om wrappen, sealen, cellofaneren, krimpen, doseren of wegen, met onze machines is het gewoonweg kinderspel, ook bij de verhuur van verpakkingsmachines. Om het beeld compleet te maken zijn veel machines zeer flexibel instelbaar, zodat al uw producten perfect ingepakt worden,

Topservice bij de verhuur van verpakkingsmachines
Intropack-Muskopak is al meer dan een halve eeuw specialist in verpakkingsmachines. Juist daarom kunnen wij topservice bieden. Dat geldt ook bij de verhuur van verpakkingsmachines. Onze medewerkers nemen nog ouderwets de tijd om naar uw wensen te luisteren en in overleg te kijken naar de beste oplossing voor uw specifieke verpakkingsvraag. Heeft u dus vragen over de verhuur van verpakkingsmachines en wilt u weten wat voor u de optimale oplossing is, neem gerust contact op via +31 (0)75 – 621 06 60 of info@intropack.com. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

pico_2_kops2