Tafelsealer

Een gebruiksvriendelijke tafelsealer is lekker compact

Snel en eenvoudig producten inpakken in folie kan met een tafelsealer. Door de ideale werkhoogte hoeven medewerkers niet te bukken of te reiken en is alles in een handomdraai perfect verpakt. Bij Intropack hebben we meer dan 55 jaar ervaring in verpakken en verpakkingsmachines en geven wij u graag deskundig en persoonlijk advies over de beste tafelsealer voor uw bedrijf.

De voordelen van een tafelsealer
Een tafelsealer uit het assortiment van Intropack kent vele voordelen. Zo blinkt dit compacte apparaat uit in ruimtebesparing. De eenvoudige bediening maakt van sealen kinderspel. Datzelfde geldt voor de reiniging en de onderhoud van dit toch al onderhoudsarme apparaat. Zo verkopen wij de populaire Polystar sealer, die speciaal zo simpel mogelijk is gemaakt. Of het nu gaat om non-food, food of zelfs steriele medische gereedschappen, in een handomdraai zitten ze luchtdicht verpakt. Zo weet u zeker dat voedingsmiddelen langer houdbaar zijn, kwetsbare onderdelen beschermd zijn tegen corrosie en medische producten hygiënisch zijn verpakt.

Mogelijkheden van een tafelsealer
Naast het verpakken van kant en klare producten is een tafelsealer ook geschikt voor poeders, granulaten en zelfs vloeistoffen, Afhankelijk van de toepassing kunt u kiezen voor een tafelsealer die specifiek geschikt is voor een specifieke soort folie of juist meerdere soorten folie aankan, zoals Tyvek, polypropyleen, of medische folie. Een tafelsealer kan ook geschikt zijn voor het gebruik van voorgevormde en andere soorten zakken. De deskundige medewerkers van Intropack adviseren u graag welke tafelsealer voor uw bedrijf het meest geschikt is.

Meer dan alleen een tafelsealer
Mocht een tafelsealer helemaal niet geschikt zijn voor uw bedrijf dan is dat bij Intropack geen enkel probleem. Wij hebben een breed assortiment sealmachines, zoals flowpackmachines en ander seriepackers, uitgerust met een krimptunnel. Onder de naam Muskopak verkopen wij zelfs volledig gereviseerde gebruikte verpakkingsmachines. Daar kunt u terecht voor een piekfijne gebruikte tafelsealer. Wilt u deskundig advies over een tafelsealer of e.v.t. verhuur van verpakkingsmachine? Neem dan gerust contact op via +31 (0)75 – 621 06 60 of info@intropack.com. Onze vriendelijke en specialistische medewerkers helpen u graag.

24___350_DSM_TE