Sealmachine

Perfect verpakt met een hoogwaardige sealmachine

De houdbaarheid van voedingsmiddelen verlengen, het hygiënisch verpakken van gesteriliseerde medische materialen of diverse onderdelen stevig tot een enkele verpakking samenvoegen. Dat kan allemaal met een sealmachine. Maar welke sealmachine is het meest geschikt voor uw bedrijf? De specialisten van Intropack kunnen u helpen met deskundig advies over al uw verpakkingsmachines.

Een sealmachine in vele uitvoeringen
In het brede assortiment van Intropack vindt u altijd een sealmachine die aan uw eisen en wensen voldoet. U kunt onder andere kiezen uit impuls sealmachines en vacuüm sealers, vacuümkamer sealers of hoeksealers. Voor blokbodemzakken kunt u zelfs kiezen voor een sealmachine die het hele verpakkingsproces combineert: opzetten, vullen, omvouwen, sealen en labellen. Naast de compacte en lichte tafelsealers zoals de Polystar sealer hebben wij ook een heavy duty sealmachine in ons assortiment. De sealdruk, temperatuur en sealtijd zijn bij deze machine volledig vrij en nauwkeurig in te stellen. Het sealen met zowel zware als kwetsbare folie behoort daardoor tot de mogelijkheden van deze hoogwaardige machine.

Gebruiksvriendelijke sealmachine
Ongeacht het merk, het model of de uitvoering van de sealmachine, bij Intropack heeft u altijd een een systeem dat onderhoudsarm en gebruiksvriendelijk is. Om het nog gemakkelijker te maken kunt u kiezen of u een tafelmodel wilt, een sealmachine op een standaard of eentje die is aangesloten op een transportband. Zelfs het reinigen en vervangen van onderdelen is een fluitje van een cent. Zo weet u zeker dat u een duurzame sealmachine aanschaft waar u zeer lang profijt van kunt hebben. Het maakt niet uit welke producten u in de sealmachine legt, ze worden altijd keurig verpakt.

U hoeft niet zonder sealmachine te zitten
Naast gloednieuwe sealmachines kunt u ook bij ons terecht voor een volledig gereviseerde gebruikte sealmachine. Onder de naam Muskopak verkopen we topkwaliteit gebruikte verpakkingsmachines. Zelfs de verhuur van een sealmachine en/of verpakkingsmachines is bij ons mogelijk. Kortom: u hoeft nooit zonder een sealmachine te zitten als u er eentje nodig heeft. Onze deskundige medewerkers putten uit de halve eeuw ervaring die Intropack heeft op het gebied van verpakkingsmachines en beantwoorden graag al uw vragen over de aanschaf of huur van een sealmachine. Ons telefoonnummer en mailadres zijn: +31 (0)75 – 621 06 60 en info@intropack.com.

sealmachine