Polystar sealer

De populaire Polystar sealer bespaart werk en ruimte

Een populaire sealmachine is die van het merk Polystar. De Polystar sealer is ruimtebesparend en zeer eenvoudig te bedienen. Vandaar dat de Polystar sealer niet kan ontbreken in het assortiment van Intropack, al meer dan 50 jaar de specialist in verpakkingsmachines. Voor deskundig en klantgericht advies over sealmachines kunt u bij ons terecht.

Diverse uitvoeringen van de Polystar healer
Een Polystar sealer is verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Zo zijn er Polystar sealers voor polypropyleen, tyvek of medische folie of die speciaal geschikt zijn voor het sealen van blok bodem zakken, vlakke zakken of voorgevormde zakken. Dat maakt ze geschikt voor diverse toepassingen, zoals het verlengen van de houdbaarheid en het beschermen van elementen tegen invloeden van buiten, zoals bijvoorbeeld corrosie. Een Polystar sealer is onafhankelijk van de uitvoering altijd compact en eenvoudig te gebruiken. Bij deze tafelsealer kunt u de temperatuur en sealtijd zelf instellen. Zo worden uw producten altijd perfect verpakt.

Polystar sealer als onderdeel van breed assortiment
Naast de Polystar sealer vindt u bij ons een breed assortiment van sealmachinesen/of gebruikte verpakkingsmachines. Onze deskundige medewerkers nemen de tijd om van u te horen wat uw eisen en behoeften zijn. Afhankelijk daarvan zullen zij met u kijken welk sealmachine of welke uitvoering van de Polystar sealer het meest geschikt is. Zo weet u zeker dat u altijd de beste machine heeft voor uw bedrijf.

Onderhoud van de Polystar sealer
Niet alleen is de Polystar sealer eenvoudig in gebruik, deze onderhoudsarme machine is ook nog eens simpel zelf te onderhouden. Reserve onderdelen zijn altijd makkelijk te verkrijgen en in een handomdraai vervangt u de oude onderdelen door nieuwe. Zo weet u zeker dat u lang profijt zult hebben van uw Polystar sealer. Als u de revisie en reparatie echter liever aan vakmensen overlaat, dan kunt u altijd bij de specialisten van Intropack terecht. Zij zorgen ervoor dat uw Polystar sealer feilloos verpakt. Wilt u meer informatie over een Polystar sealer? Onze medewerkers helpen u graag als u even belt naar +31 (0)75 – 621 06 60. Een mailtje sturen kan ook, ons mailadres is info@intropack.com.

polystar-machine