Gebruikte verpakkingsmachines

Het beste adres voor gebruikte verpakkingsmachines

Voor het perfect verpakken van uw producten is het zeker niet altijd nodig om een gloednieuwe verpakkingsmachine aan te schaffen. Bij Intropack-Muskopak kunt u terecht voor volledig gereviseerde gebruikte verpakkingsmachines. Deze gebruikte verpakkingsmachines functioneren alsof ze net nieuw zijn. Zo heeft u topkwaliteit voor een zacht prijsje.

Kwaliteit in gebruikte verpakkingsmachines
De hoogwaardige verpakkingsmachines die Intropack verkoopt zijn oerdegelijk en dus zeer duurzaam. Deze heavy duty machines kunnen vaak decennia lang mee. Vandaar dat we onder de naam Muskopak nog steeds gebruikte verpakkingsmachines verkopen, zelfs 55 jaar na de oprichting van ons bedrijf. De gebruikte verpakkingsmachines worden door onze vakmensen volledig nagekeken en waar nodig worden onderdelen vervangen. De gebruikte verpakkingsmachines functioneren net zo feilloos als de nieuwe machines. Indien gewenst kunnen we de gebruikte verpakkingsmachines zelfs modificeren, zodat ze volledig aan uw wensen voldoen.

Breed assortiment gebruikte verpakkingsmachines
U zult verbaasd staan over de kwaliteit en het grote aanbod aan gebruikte verpakkingsmachines die we kunnen leveren. Zo kunt u denken aan een weegmachine, doseermachines, krimptunnels, kartonneermachines, transportbanden of een  sealmachine. Of het nu gaat om wrappen, vullen, sealen of bundelen: het kan allemaal met deze machines. Klik op onze hoofdpagina of in onze catalogus op de knop ‘Gebruikte machines’ en u kunt meteen zien welke gebruikte verpakkingsmachines nu op voorraad zijn. Mocht de machine die u zoekt er niet bij zitten, dan kunt u toch even bellen met ons. We kunnen dan kijken of we u toch kunnen helpen.

Niet alleen gebruikte verpakkingsmachines
Vanzelfsprekend krijgt u bij de gebruikte verpakkingsmachines dezelfde deskundige aandacht van onze medewerkers als bij de aanschaf van een gloednieuwe verpakkingsmachine. Samen met u kijken we naar wat voor u de beste oplossing is op het gebied van gebruikte verpakkingsmachines.
Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte verpakkingsmachines hebben wij ook het vakmanschap in huis voor het onderhoud, de revisie en reparatie van verpakkingsmachines. Wilt u weten of nieuwe of gebruikte verpakkingsmachines de beste keuze zijn voor uw bedrijf of een demonstratie van een van de gebruikte verpakkingsmachine? Via +31 (0)75 – 621 06 60 of info@intropack.com kunt u contact opnemen met een van onze vriendelijke medewerkers.

gebruikte-verpakkingsmachines