Flowpackmachine

Een flexibele flowpackmachine met vele mogelijkheden

Als het gaat om het volledig hermetisch afgeschermd verpakken van producten is een flowpackmachine de ideale oplossing. De folie wordt volledig om het product gevouwen en dan geseald. Zo worden producten langer houdbaar en zijn ze tevens beschermd tegen invloeden van buitenaf. Bij specialist in verpakkingsmachines Intropack helpen wij u graag met deskundig advies over de beste flowpackmachine voor uw bedrijf.

De toepassingen van een flowpackmachine
Een flowpackmachine wordt gebruikt voor diverse toepassingen. Zo kunnen losse onderdelen heel makkelijk tot een stevige gebundeld worden. Bij levensmiddelen wordt de houdbaarheid verlengd door het geseald verpakken. Het voedsel is zo luchtdicht en geurvrij verpakt. Daarnaast kan een product met een speciale polypropyleen folie beschermd worden tegen licht. Een flowpackmachine zorgt er zo voor dat al uw producten perfect beschermd en verpakt worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de verpakkingen te bedrukken. Zo is de flowpackmachine geschikt voor zowel productiebedrijven als loonverpakkers.

Een flexibele flowpackmachine met vele opties
Bij Intropack kunt u terecht voor een flowpackmachine die helemaal aan uw eisen voldoet. Onze flexibele flowpackmachine is volledig instelbaar op de parameters van het product en de gebruikte folie. De flowpackmachine kan ingesteld worden om horizontaal, verticaal of in een schuine hoek te sealen. De temperatuur kan uiterst nauwkeurig ingesteld worden met digitale regelaars. In het bedieningspaneel kunnen 50 soorten producten voorgeprogrammeerd worden, zodat u altijd een optimaal sealresultaat heeft.

Een nieuwe of gebruikte flowpackmachine
Onder de naam Muskopak verkopen we ook volledig gereviseerde gebruikte verpakkingsmachines. Bij ons kunt u dus ook terecht voor een gebruikte flowpackmachine of zelfs de huur van een flowpackmachine. Onze vriendelijke medewerkers nemen de tijd om naar u te luisteren en samen met u de beste verpakkingsmachine voor uw bedrijf uit te zoeken. U kunt bij ons niet alleen terecht voor een flowpackmachine, maar ook voor andere sealmachines, zoals tafelsealers van bijvoorbeeld de populaire Polystar sealers. Wij demonstreren desgewenst de flowpackmachine speciaal voor u, zodat u precies weet wat u aanschaft. Voor vragen, meer informatie of een demonstratie kunt u ons bereiken via +31 (0)75 – 621 06 60 of info@intropack.com.

flowpackmachine